Busca el distintiu comprembo a la teva botiga habitual.

Busca el distintiu comprembo a la teva botiga habitual.

Busca el distintiu comprembo a la teva botiga habitual.

 • per {{ author}} Joaquim Solé Figueras

Hem creat un distintiu que mostra aquells comerços alimentaris de la zona amb qui treballem. D'aquesta manera, podreu identificar a l'entrada del comerç, si té els seus productes exposats en la nostra web comprembo.com i per tant en fem entrega a domicili o recollida al local d'Altafulla.

En la majoria de casos el preu de compra del producte de la web és el mateix que el de la botiga i el cost d'entrega és relatiu en funció del total de la compra. A més podreu combinar productes de l'establiment amb els d'altres botigues per a fer una compra més completa sense haver de desplaçar-vos a cada tenda especialitzada.

Anirem augmentant l'oferta de productes perquè no us falti res a la cistella de la compra, però si trobeu a faltar algun producte i us agradaria que també es pogués comprar des de la nostra web ens podeu contactar a info@comprembo i farem el possible per tenir-lo.

Per a més detalls sobre l'entrega podeu consultar-los en la nostra web o trucar-nos al 689340931 i us atendrem amb molt de gust.

2 comentaris

 • Hola Cris, el punt de distribució es troba a Dansclas, l’escola de ball d’Altafulla (Carrer Migdia 10, nau 7). Hem adaptat un espai interior que teniem com a magazem per a poguer dur a terme aquesta activitat. Però quan vingueu a buscar la vostra comanda us podeu dirigir a la recepció de Dansclas. Moltes gràcies.

  Quim
 • Hola,
  On teniu el local de recollida?
  Gràcies,
  Cris

  Cristina

Deixar un comentari