Solucions a la crisi del COVID 19

Solucions a la crisi del COVID 19

Solucions a la crisi del COVID 19

  • per {{ author}} Joaquim Solé Figueras

La crisi sanitària del COVID 19 ha sigut un cop molt fort per a totes aquelles botigues i petits productors que no oferien entrega a domicili.

Molts hem optat per fer les nostres compres alimentàries als grans supermercats durant el confinament per a minimitzar l'exposició al virus i com a conseqüència els petits comerços han patit una baixada catastròfica de les seves vendes fins al punt de plantejar-se la seva continuïtat.

A més, lluny de solidaritzar-se amb la situació, els grans supermercats, han aprofitat per apujar preus i enriquir-se durant aquests difícils moments.

Crec que hem de ser molt conscients i responsables a partir d'ara amb les nostres compres perquè al final decidirem amb elles si volem un futur amb grans monopolis sense personalitat, que pressionen als productors per baixar costos i amb contractacions temporals que ens perjudiquen a tots o ens decidim per un teixit empresarial de petits comerços, preus justos, riquesa distribuïda i una gran qualitat de producte.

Per tot això, jo i el meu germà ens vam posar a treballar i amb tres mesos hem fet tot el possible per oferir-vos la possibilitat de seguir comprant a les botigues de sempre.

Hem contactat amb els productors i botiguers de la zona del Baix Gaià i els hem ofert la possibilitat de publicar els seus productes a la nostra web comprembo.com. Hem fet fotografies dels productes i hem parlat de com classificar i envelar els productes d'una manera més ecològica i funcional.

Ara ja estem a punt, avui dia 19 de juny obrim les portes de la nostra tenda en línia i amb tota la il·lusió esperem poder fer realitat aquest modest projecte inicial amb un potencial molt esperançador per a tots.

Feu les vostres comandes a la web fins al dimecres a les 16:00h i rebreu el divendres, els productes dels diferents establiments, en una sola entrega a domicili o recollida al local d'Altafulla.

Us esperem, gràcies.

0 comentaris

Deixar un comentari