Quines son les nostres prioritats?

Fer compres de proximitat

Busquem productes de la nostra terra amb un radi molt petit. No ens enganyem, quan comprem productes que venen de l'estranger perdem qualitat i destruim el nostres llocs de treball.

files/Punt_blanc.png

Donar visibilitat als petits productors

La tendència de les compres está derivant cap a internet i no tots els productors están preparats per aquest canvi però els seus productes es mereixen seguir vius. A comprembo ens encarreguem de promocionar i descorbrir els seus productes.

files/Ull_blanc.png
files/furgo_blanc.png

Facilitar la compra

Perque sabem que vols contribuir en fer sostenibles els petits comerços però no tens temps de passar per cada tenda especialitzada, t'oferim l'entrega a domicili o recollida al local. Veure modes d'entrega.

files/auriculars_blanc.png

Escoltar les teves valoracions

Pots valorar tots els productes de la web i d'aquesta manera podem seguir millorant els productes per a que estiguis satisfet.

Com ho fem?

Parlem amb els productors i els oferim la possiblitat de vendre els seus productes a través de comprembo. Fem les fotografíes dels productes i les publiquem a la nostra web per a que tu hi puguis accedir.

Els dimecres agrupem les vostres comandes i les classifiquem per a que cada proveïdor ens porti els seus productes en un sol viatge. Aquests arriben frescos el dijous i el pà el mateix divendres al matí.

El divendres preparem cuidadosament cada comanda i us l'entreguem al local o a domicili amb tota la ilusió de que hem fet una bona feina i n’estareu satisfets.

 • Entrega a domicili

  Gratuïta a partir de 80€

 • Entrega Gratuïta

  Si ho passes a recollir

 • Telèfon

  689340931

 • T'escoltem

  Valora els productes

Gràcies per subscriure't
Carregant
Utilitzem cookies per a millorar la teva navegació. Si us plau accepta per continuar utilitzant la web.